Παροχές

Όλα τα αυτοκίνητα μας είναι απαλλαγμένα από καπνό και είναι πλήρως εξοπλισμένα, μπορούμε να μεταφέρουμε μέχρι και 4 άτομα σε κάθε αυτοκίνητο.
Μέγιστη ευελιξία στην αλλαγή των σχεδίων:Δωρεάν αλλαγές τελευταίας στιγμής(ενημέρωση 24 ωρες πριν την αναχώρηση)
Πάντοτε μαζί σας:Συνεχής εξυπηρέτηση πελατών
Ταξιδεύοντας μαζί μας είναι σαν να έχετε δίπλα σας έναν ντόπιο:Βαθειά γνώση της Ελλάδας

 

 

1.Παραλαβή από και προς αερολιμένες, λιμάνια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και σταθμούς λεωφορείων

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ποιότητα των υπηρεσιών, εστιάζοντας στον επαγγελματισμό και την ακρίβεια. Εγγυόμαστε ασφαλή παραλαβή και επιστροφή από και προς οποιοδήποτε αεροδρόμιο, λιμάνι, σιδηροδρομικό, αστικό και υπεραστικό σταθμό λεωφορείων.

 

2. 24/7 Μεταφορά από και προς ξενοδοχεία

Εύκολη και άνετη μεταφορά σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο 24/7. Μπορούμε να σας προσφέρουμε άμεση, συνεπή και υπεύθυνη μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο σας σε οποιοδήποτε προορισμό σε 24ωρη βάση.

 

3. Μεταφορά στελεχών επιχειρήσεων

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες επιχειρήσεων, εταιρειών και υπηρεσιών σε ό,τι αφορά την ασφαλή και συνεπής μεταφορά των στελεχών και του προσωπικού τους σε κάθε ανάγκη τους, όπως στις περιπτώσεις συνεδρίων, εκθέσεων ή άλλων μεγάλων διοργανώσεων.

 

4. Μεταφορά ανηλίκων

Αναλαμβάνουμε την ασφαλή μεταφορά, με απόλυτη συνέπεια και σεβασμό, παιδιών, στο σχολείο ή τις καθημερινές εξωσχολικές δραστηριότητες τους. Η εμπειρία μας, η συνέπεια μας και το αίσθημα ευθύνης που μας διακατέχει αποτελούν εγγύηση για την ασφαλή μεταφορά του πιο πολύτιμου πελάτη μας.

 

5. Ασυνόδευτα δέματα

Οι οδηγοί μας, αναλαμβάνουν την ασφαλή μεταφορά κάθε είδους νόμιμων ασυνόδευτων δεμάτων.

 

6. WiFi εν κινήσει

Παροχή δωρεάν Wi-Fi HotSpot εν κινήση για όλους τους πελάτες. *Η ισχύς του σήματος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την τοποθεσία.

 

7. Καθισματάκι αυτοκινήτου

Στόχος μας είναι να μεταφέρονται όλοι οι επιβάτες με ασφάλεια στον προορισμό τους. Για το λόγο αυτό, όλα τα αυτοκίνητα έχουν τη δυνατότητα τοποθέτησης καθίσματος μωρού. Ο πελάτης πρέπει να μας ενημερώσει κατά την κράτηση για να κάνει χρήση αυτής της υπηρεσίας. Η προσφορά της υπηρεσίας δίνεται δωρεάν.

 

8. Καροτσάκι παιδιού

Ένα καθαρό, ελαφρύ και εύχρηστο καροτσάκι είναι διαθέσιμο για κάθε πελάτη με παιδί (κατάλληλο για ηλικίες έως 36 μηνών ή εώς 20 κιλών), υπηρεσία που παρέχεται κατόπιν αιτήματος, δίνεται δωρεάν.

 

9. Tablets

Τα οχήματα της εταιρείας μας θα είναι εξοπλισμένα με Android Tablet (μέγιστο 3). Αυτή η υπηρεσία είναι δωρεάν, προκειμένου να χρησιμοποιήσετε αυτό το προνόμιο θα πρέπει να μας ενημερώσετε κατά την κράτηση.

 

 ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

SaveSave

SaveSave

SaveSave