Όροι και Προϋποθέσεις

 

 • Περιεχόμενο του Site: Μπορείτε να συμβάλετε στην ιστοσελίδα με διάφορους τρόπους, γράφοντας σχόλια και ανεβάζοντας φωτογραφίες («Περιεχόμενο»). Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το περιεχόμενό σας με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της ανάρτησης στο site και χρησιμοποιώντας το σε διαφημίσεις. Οποιοδήποτε περιεχόμενο που δεν υπόκειται στους κανόνες και είναι ασεβές, αυτόματα θα αφαιρείται, καθώς επίσης θα θεωρείτε υπεύθυνος ο κάτοχος της ανάρτησης. Το περιεχόμενό σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε ανάρτηση χωρίς εσείς να είστε υπαίτιοι και εμπλεκόμενοι με αυτό.
 • Τιμές: Οι τιμές είναι ανά ταξί, όχι ανά άτομο. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
 • Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν: Eίσοδο σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, γεύματα και ποτά.
 • Οδηγοί: Οι οδηγοί εργάζονται υπό αυστηρούς νομικούς και χρονικούς περιορισμούς και ως εκ τούτου θα αποβιβάζεστε σε σημεία που να είναι βολικά ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας. Οι οδηγοί μας θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να σας αποβιβάσουν στο σημείο που επιθυμείτε.
 • Κάπνισμα: Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται στα οχήματα, αλλά σε όλες τις εκδρομές μας γίνονται συχνές στάσεις.
 • Φαγητό και Αναψυκτικό: Προς το συμφέρον της ασφάλειας και της άνεση όλων των επιβατών, σας ζητάμε μην φέρετε φαγητό ή αναψυκτικό μέσα στο όχημα.
 • Ένδυση: Η είσοδος στις εκκλησίες και στα μοναστήρια στις εκδρομές μας δεν επιτρέπετε σε κύριους και κυρίες που δεν είναι κατάλληλα ενδεδυμένοι. Παιδιά ηλικίας κάτω των δεκαεπτά πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα.
 • Σημεία Παραλαβής: Θα πρέπει να ενημερώσετε το γραφείο μας το ξενοδοχείο (στην Κορινθία) που επιθυμείτε να σας παραλάβουμε .Μπορούμε επίσης να σας παραλάβουμε από το σιδηροδρομικό σταθμό Κορίνθου ή οποιονδήποτε σταθμό Λεωφορείων της Κορίνθου και να ξεκινήσετε την περιήγηση από αυτά τα σημεία. Για οποιοδήποτε άλλο σημείο παραλαβής παρακαλώ επικοινωνήστε με το γραφείο μας.
 • Προσωπική Ασφάλιση: Δεν περιλαμβάνεται. Παρακαλώ ρωτήστε για αυτό την Εξυπηρέτηση Πελατών μας ή το Ασφαλιστικό σας Ταμείο.
 • Αποσκευές: Στις εκδρομές το επιτρεπόμενο όριο βάρους της κάθε βαλίτσας κατ 'άτομο δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 20 κιλά. Ένας μικρός αριθμός χειραποσκευών είναι επιτρεπτός. Οι αποσκευές θα μεταφέρονται στον πελάτη με δική του ευθύνη και θα πρέπει να τις παραλαμβάνει ο ίδιος.
 • Ατύχημα ή Απώλεια: Δεν έχουμε καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια, ζημιά, καθυστερήσεις, ταλαιπωρία που μπορεί να προκληθεί , εκτός αν οφείλεται σε αμέλεια των εργαζομένων μας, στην οποία περίπτωση η ευθύνη μας περιορίζεται σε ένα μέγιστο της επιστροφής του κόστους εκδρομής. Δεν μας ανήκουν ούτε μπορούμε να διαχειριστούμε τα εστιατόρια που θα χρησιμοποιήσετε και δεν έχουμε καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή ζημία που προκαλείται από τους ιδιοκτήτες ή τους φορείς εκμετάλλευσης αυτής. Οι αποσκευές είναι στην ευθύνη του ιδιοκτήτη σε όλη την διάρκεια της εκδρομής.

 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ: ΤΙΜΟΚΑΤAΛΟΓΟΣ (σε € ευρώ)

ΕΚΚΙΝΗΣΗ - ΠΤΩΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ                                                          1,30

ΤΙΜH Χ/ΤΡΟΥ ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ                             0,74

ΤΙΜΗ Χ/ΤΡΟΥ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ                              1,30

ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΑΝΑ ΩΡΑ                                           11,90

ΑΠO ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡOΜΙΑ                                                            4,22

ΑΠO ΛΙΜΑΝΙΑ, ΣΙΔ. ΣΤΑΘΜΟΥΣ & ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ     1,18

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ (24:00-05:00)                                               1,30

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΚΕΥΗ άνω 10 κιλών                                                    0,43

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ                                                                     3,72

Τα διόδια επιβαρύνουν τον πελάτη

Υπουργείο υποδομών, μεταφορών και δικτύων

Απόφαση Nr. Α54501/5518 (ΦΕΚ Β' 227/05-02-2014)

SaveSave