Ποιοί είμαστε

 

Η Greece Taxi Tours ιδρύθηκε το 2012 από μια πολύ έμπειρη ομάδα οδηγών ταξί, οι οποίοι εργάζονται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των ιδιωτικών εκδρομών σε όλη την Ελλάδα. Η βάση μας είναι στην Κόρινθο, όμως, δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ελλάδα. Πραγματοποιούμε οργανωμένες εκδρομές σε περιοχές στην Κεντρική και την Νότια Ελλάδα προσαρμοσμένες στις επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη.

Αυτό που μας διακρίνει είναι ότι πηγαίνουμε πέρα ​​από τα συνηθισμένα και γνωστά αξιοθέατα της Ελλάδας και σας οδηγούμε στις "κρυφές γωνιές" της χώρας, γνωστές μόνο στους ντόπιους. Πάνω απ'όλα, κάθε περιήγηση μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις επιλογές του κάθε πελάτη μας.

 

Ταξιδεύοντας μαζί μας, είναι σαν να έχετε πάντοτε μαζί σας έναν έμπειρο γνώστη για το πότε και πως να επισκευτείτε τους ελληνικούς προορισμούς.  

Παράλληλα με τις επισκέψεις σε μερικά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα με αρχαιολογικό και ιστορικό ενδιαφέρον στην Ελλάδα, μπορείτε να συμμετέχετε σε παραδοσιακές τοπικές δραστηριότητες, να δοκιμάσετε την τοπική κουζίνα και μερικά από τα καλύτερα ελληνικά κρασιά. Συνδιάζοντας την περιήγηση ιστορικού χαρακτήρα με τις καθημερινές συνήθειες των κατοίκων της εκάστοτε περιοχής είστε σε θέση να έχετε μια ολοκληρωτική εμπειρία της παλιάς και σύγχρονης ελληνικής κουλτούρας. Γιατί να ξοδεύετε πολύτιμο χρόνο και χρήμα σε πράγματα που θα ήταν δύσκολο και πολύ πιο ακριβό να κάνετε μόνοι σας;

Ο σχεδιασμός των εκδρομών αυτών γίνεται σε απόλυτη συνεννοήση με τον πελάτη, βάση των προτιμήσεων και των ενδιαφερόντων που προκύπτουν από την επαφή (τηλεφωνικά ή με mail) οργανώνεται το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί ώστε να κάνει την περιήγηση σας μαζί μας, μια μοναδική αξέχαστη εμπειρία.

Κάντε τώρα κράτηση στην περιήγηση που σας ενδιαφέρει επιλέγοντας προορισμούς της αρεσκείας σας ή από την παρακάτω λίστα. Σχεδιάστε το ταξίδι σας και εμείς θα είμαστε περισσότερο από πρόθυμοι να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία και εξυπηρέτηση.

 

 

Πείτε μας την γνώμη σας ή συνδεθείτε μαζί μας

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *